top of page

Odai pavasaris!

Šįkartą aš prabilau lietuviškai savo bloge nes noriu su jumis pasidalinti savo odos nuotykiu ‘’BioFirst’’ klinikoje.

Jau seniai norėjau ten apsilankyti nes girdėjau apie jų naudojamas ekologiškas priemones. Na ir atejo puikus laikas įpūsti veido odai naujos gyvybės ir atsikratyti žiemos pilkumo.

Procedūros metu

Procedūrų pasirinkimas klinikoje yra labai platus, o kadangi aš nebuvau visiškai įsitikinus ko reikėtų būtent mano odai, užsirašiau pas kosmetologę, kuri ir parinko procedūras.

Na ir prasidėjo mano pirmoji patirtis šioje grožio klinikoje:)

Man buvo pasiūlyta ir atlikta Organic Pharmacy procedūra mišriai ir dehidraduotai odai.

Pirmiausia, odos valymas ir dumbliu kaukė, vėliau antioksidacinis masažas. Taip reikalingas odos drėkinimas. Kosmetologė taip pat palepino ir rankų masažu. Kaip ir galite įsivaizduoti patirtis tikrai patiko, relaksacijos gavau už visą mėnesį, kartais taip gera pasilepinti:)

Aš nesu ekspertė ar odos guru, bet žinau, kad vizualiai mano oda atrodė tokia gyvibinga ir švytinti. Taip pat poros akivaizdžiai švaresnės, kas man buvo labai aktualu! Įvertinkite patys, nuotraukoje kelios minutės po procedūros.

Man kaip naturalios kosmetikos ir kremų mylėtojai, labai patiko naudojamos priemonės. Jų kvapai ir tekstūros tikrai - WOW. Ir labai smagu, kad būtent jų galima įsgyti čia pat.

https://www.youtube.com/watch?v=H3gvEhYmzVs

Na, mano patarimas būtų paprastas - šalin eksperimentus su savo oda ir pirmyn, pasilepinti:) Čia jumis tikrai gerai pasirūpins!

Mylėkite save <3

P.S. Mano apsilankymą Bio Klinikoje galite pamatyti ir video:

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon
FOLLOW ME
SEARCH BY TAGS
FEATURED POSTS
INSTAGRAM
ARCHIVE
bottom of page